Home Andet om biler Studenterkørsel i lastbiler er en dag med fest og farver!

Studenterkørsel i lastbiler er en dag med fest og farver!

0
Studenterkørsel i lastbiler er en dag med fest og farver!

Har man været igennem studentertiden, så kender man højst sandsynligt allerede til den fantastiske følelse af at være på en studenterkørsel. Det er, for langt de fleste studenter, uden sammenligning en af de absolut fedeste dage, man kommer til at opleve. Dagen er fyldt med besøg hos klassekammeraternes familier, der alle står klar til at tage imod med åbne arme. Ofte bliver der serveret en masse lækker mad samt drikkevarer, så studenterne ikke går sultne eller tørstige derfra.

Der har på det seneste været meget snak omkring reglerne for studenterkørsel. Dels sikkerhedsmæssigt men især også i forhold til, hvem der reelt set må komme ud og køre i studenter vogn. Det har skabt en ophedet debat i medierne, som uden tvivl vil blive taget op igen, når studentervognene atter kører turer i år.

LÆS OGSÅ: Derfor er vinterdæk ikke helt uvæsentlige

Studentervogne med masser af udstyr

Tager man et kig på de forskellige virksomheder, der beskæftiger sig med udlejning af studentervogne, så ses det også, at der proppes mere og mere udstyr ind i dem. Ofte er følgende at finde i studentervognene.

  • Fadølsanlæg – studenterne har her mulighed for at tilkøbe øl til turen.
  • DJ pult – vil studenterne selv stå for musikken, eller skal en DJ spille op til dans? Det er noget, som studenterne i dag selv kan vælge hos mange af virksomhederne.
  • Anlæg – intet musik uden et enormt anlæg. De fleste studentervogne har enorme anlæg indbygget, som sikrer en fantastisk musikoplevelse.

Ovenstående er efterhånden ved at være fast inventar hos nogle af landets førende udlejningsvirksomheder. Alt dette udstyr er med til at skabe en fest af en anden verden, som de studerende meget sent vil glemme.

Studentervogne skal være sikre

En af de vigtigste aspekter indenfor udlejning af vogne til studenterkørsel er naturligvis, at vognene skal være sikre. En vogntur kan ikke nydes i fulde drag, hvis ikke der er styr på sikkerheden. Derfor har der de seneste år været et enormt stort fokus på, at de virksomheder, der udlejer studentervogne ud, overholder alle de regler og krav, som der stilles.

Du kan læse mere om reglerne for studentervogne her.