Om os

WheelFindr.dk kontoret

WheelFindr.dk er en uafhængig portal og søgemaskine for vinter- og sommerdæk samt fælge. Vi hjælper dig med at finde de absolut billigste tilbud på dét, som du står og skal bruge. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og er derfor fuld af tiltro og mod på at finde de bedste valgmuligheder til dig, hvad end du er ude efter et simpelt dækskifte eller om du står og skal vælge imellem sommer- og vinterdæk kontra helårsdæk.

Vi har hovedsæde i Aarhus, Østjylland, hvor vi hver dag sidder og gennemser alle jeres efterspørgsler på tilbud, og manuelt gennemgår diverse tilbud, vi indhenter ude fra forhandlere af både dæk og andre services. Kaffen løber ligeså stærkt ned her på kontoret, som vores gejst og glæde er høj for at hjælpe dig, med at finde de absolut bedste tilbud på markedet.

Har du forbedringer eller kommentarer til side, så ser vi gerne, at du hiver fat i os – du kan kontakte os lige her. Vi er meget lydhør overfor forbedringer, og arbejder hver dag på at blive endnu bedre til at give dig de bedste tilbud på markedet!