Glad bilist

Der er mange gode grunde til, hvorfor alle bør have et ekstra sæt bilnøgler. Dette gælder vel at bemærke både bilnøgler til private og erhverv.

En af grundene er selvfølgelig, at hvis bilen bliver benyttet af flere personer, som for eksempel en familie- eller firmabil, så er det en hel del nemmere for alle, hvis alle brugerne har en nøgle hver. Og hvis det er en firmabil, det drejer sig om, så giver det næsten sig selv, at der bør ligge nogle ekstra nøgler på kontoret til bilen, så man for eksempel hurtigt kan køre ud til en potentiel kunde om nødvendigt.

Men hvad så hvis man kun er én bruger af bilen? Ja, selv hvis du er alene om at benytte din bil, så er det en rigtig god idé at have et ekstra sæt nøgler liggende i skuffen. Hvorfor det er fornuftigt, vil vi forklare i næste afsnit.

Hvorfor skal den enlige bilejer have ekstra nøgler?

Hvis du for eksempel er den lidt glemsomme type, kunne du ved et uheld komme til at ligge dem et mystisk sted i din hjem, hvor du senere får svært ved at finde dem. Og når du står og skal ud af døren, så har du ikke altid lige tid til at rende rundt i alle krogene for at kigge efter nøglerne. Her kan det være meget praktisk lige at have et ekstra sæt liggende et bestemt sted, så du kan komme afsted rettidigt. Så kan du altid bekymre dig om at finde de nøgler på et senere tidspunkt, hvor det er mere belejligt.

Her kommer en endnu bedre grund til, hvorfor du, selv som enlig, bør have et ekstra sæt bilnøgler liggende. Meget få bilejere er nemlig klar over, hvor utroligt bøvlet (og dyrt) det er at få låst sin bil op igen, når det sidste sæt nøgler er væk. Hvis man mister den sidste nøgle til bilen, så skal den ind på værkstedet at stå, og nøglerne skal hentes hjem fra udlandet efter bilens stelnummer. Den nye nøgle skal derefter indkodes i bilens startspærresystem, og hele affæren kan dermed godt komme til at tage 1-2 uger, alt imens bilejeren altså må undvære sin bil. Derudover kan fremstillingen af nye nøgler nemt komme til at koste 10.000 kr. eller mere, hvilket er noget de færreste har lyst til at komme af med. Hvis man derimod allerede har et sæt bilnøgler i forvejen, så kan man hurtigt få lavet en kopi til meget færre penge og med mindre bøvl. Så køb dem i dag og spar dig besværet senere. Den investering vil du ikke fortryde.