Hvis du er undrende, når du læser overskriften på dette blogindlæg, så er det nok en ganske god idé at læse indlægget til ende. Det er nemlig sådan, at der i dagens Danmark er mange, der ikke helt ved, hvad et dashcam er. Det er super ærgerligt, da sådan en lille maskine kan være med til at fjerne utroligt mange hovedpiner, når først uheldet i din bil er ude. Selvom vi til dagligt skriver mere om dæk til biler end noget andet, så fortjener dette emne dog lidt spalteplads, da vi gerne vil slå et slag for, at flere danskere begynder at benytte sig af de såkaldte dashcams.

Dash cams oplever stor popularitet i udlandet

Du har uden tvivl set nogle vilde fotooptagelser fra udlandet, hvor der er blevet filmet i trafikken. Disse filmoptagelser har ofte været fra dashcams. Disse sidder nemlig strategisk placeret i bilen, så der aldrig er tvivl om, hvad der er sket ude i trafikken.

Grunden til at sådan et bilkamera er smart, er netop fordi, at det kan være svært at overbevise en forsikring om, hvem der egentlig havde skylden for bil uheldet. Hvis du nogensinde har været ude for et uheld i din bil, så vil du sikkert kunne nikke genkendende til, at det ikke har været en hel nem sag at komme igennem.

Det kan derfor vise sig at være en yderst god investering at hive læderet op af lommen og købe et bilkamera.

Priserne på dashcams er presset i bund – du skal slå til nu!

Hvis du har overvejet at investere i et bilkamera, så slår vi herfra et slag for, at du køber et dashcam. Du kan blandt andet læse hvad FDM har at sige om dashcam her.

De er slet ikke så dyre, som du måske går og tror, og de kan endvidere meget mere, end hvad man så for nogle år siden. I dag kan du nemlig få et bakkamera indbygget, så du både kan filme trafikken samt sikre dig, at du ikke får en bule i din bil. Dét er smart!