Home Inspiration Find penge til nye kvalitetsdæk

Find penge til nye kvalitetsdæk

0
Find penge til nye kvalitetsdæk

Hvad koster nye dæk til min bil?

Det afhænger af rigtig mange ting. Det er først og fremmest vigtigt at klarlægge, hvorvidt man ønsker at købe sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk. Der er nemlig en relativ stor prisforskel på disse dæktyper. Dernæst er det nødvendigt at specificere ens ønsker til dækkene i forhold til størrelse og kvalitet.

Vi vil til enhver tid anbefale at købe kvalitetsdæk, da de holder bedre og dermed er den bedste langsigtede investering. Prisen afhænger også af dit valg af mærke, ligesom det er af betydning, om du handler dæk det ene eller andet sted. Sammenlign med god grund priser på markedets bedste dæk for at gøre en så god handel som overhovedet muligt.

I denne artikel giver vi dig nogle idéer til, hvordan du kan skrabe penge sammen til køb af kvalitetsdæk. Der er bestemt ikke mangel på muligheder.

Lån

Står du akut og mangler nye vinterdæk, fordi vi nærmer os vintersæsonen, hvor der er glat på vejene, så kan du med god grund optage et lån, som du kan få udbetalt med det samme. Straksudbetaling er en ud af mange fordele ved at låne penge på nettet. Her kan du låne penge til de ønskede dæk, hvis du ikke har flere penge på kontoen.

Da det i forvejen er dyrt at være bilejer, vil du formentlig stille spørgsmålstegn ved, om det nu også er klogt at låne penge. Det er som hovedregel ikke billigt at låne, men er behovet for gode vinterdæk akut, så kan det være en fin nødløsning. Det er i hvert fald en god løsning, hvis alternativet er, at du skal udsætte både dig selv og dine medtrafikanter for fare. Det siger næsten sig selv.

Tjen

En anden løsning er at tjene ekstra penge på den ene eller anden måde. Det kan du måske gøre ved at tage nogle ekstra vagter, få et weekendjob eller noget helt tredje. Der er sågar god mulighed for at tjene penge på nettet ved at blogge, udfylde spørgeskemaer og meget andet. Ergo er der rig mulighed for at tjene penge uden at skulle gøre sig i ulovligheder m.v.

Er dit behov for nye dæk ikke så akut, så bør du spare op til dine kommende dæk ved at lægge for eksempel 200 kr. til side hver måned. Det kan hurtigt blive til mange penge, hvis man husker at lægge lidt til side hver eneste måned.

Sælg

Det tredje tip går på at sælge ud. Du kan ikke kun overveje at sælge brugt biludstyr eller aflagte dæk. Der er også mulighed for at få lidt penge i kassen ved at sælge aflagte møbler, computerudstyr m.v.

I vores digitale tidsalder behøver du ikke at stille en stand op på et lokalt loppemarked for at komme af med dine ting. Du kan nemlig sælge alt mellem himmel og jord på nettet. Det kræver blot, at du uploader nogle billeder af de ting, du ønsker at sælge, sammen med en kort beskrivelse af varerne. Kom gerne ind på oplysninger omkring brand, stand, nypris m.v. Jo flere informationer, desto nemmere gør du det for potentielle købere.