Home Andet om biler Få råd til de uforudsete udgifter

Få råd til de uforudsete udgifter

0

Som bilejer er der ofte mange uforudsete udgifter, men en af dem, vi nærmest altid kan regne med, er, at vi skal investere i nogle nye dæk, når sæsonerne skifter.

En pengesluger på fire hjul

Man skal ikke have meget mellem ørerne for at vide, at det koster at have bil. Afhængigt af, hvor meget og hvordan man bruger den, kan den altså være noget af en pengesluger.

For at få lidt ekstra råd til nye dæk, eller hvad bilen ellers skulle have brug for, er det altså vigtigt, at man ved siden af det månedlige forbrug også lægger nogle penge til side til dette. Man kan jo være ude for et uheld, som ens forsikring ikke nødvendigvis dækker det hele ved.

LÆS OGSÅ: Stigende interesse for udekørende teknisk hjælp

Kan du nikke genkendende til dette, så har vi et par råd til dig om, hvordan du kan tjene lidt ekstra til at hjælpe dig på vej.

Du kan som noget af det første kigge på dit budget. Er der nogle ting, du kan skære fra? Det er jo ikke livsnødvendigt at spise som en konge hver aften. Det er svært at forhandle med priser på vedligehold af biler, men angående priserne på internettet og mobilabonnement kan man næsten altid finde noget, der er billigere. Her kan du revurdere, om du får det, du skal bruge, og om du også kun betaler for det, du bruger. Hvis du eksempelvis har et abonnement med fri sms, fri tale og 20 GB data, men du kun bruger 5 GB ud af disse 20, så kan det sagtens betale sig for dig at se, om der er en anden udbyder, der kan tilbyde dig noget billigere. I mange tilfælde kan det også godt betale sig at ringe ind til sit nuværende selskab, for de vil som regel gøre alt hvad de kan for at beholde dig som kunde. Det samme gælder for dit internetforbrug. Har du brug for den hastighed, du betaler for?

Du er ikke alene

Du er heldigvis ikke den eneste bilejer i Danmark, og du er langt fra den eneste, der sidder med uforudsete udgifter, som man måske ikke lige har en opsparing til.

Derfor er det altså essentielt, når man køber sig en bil, at man danner overskuddet til at lave sig sådan en opsparing. Så få ringet rundt, og få kigget på dit budget. Hvad kan du skære væk, og hvilke poster er det nødvendigt for dig, at du beholder.

Der er mange måder, hvorpå du også kan tjene lidt ekstra penge, uden at skulle skære i dine udgifter. Der findes hundredvis af apps, hvor man eksempelvis kan hjælpe naboen med at handle, for så at tjene en lille procentdel af, hvad personen nu handler for.

En anden måde, du kan tjene en lille skilling på, er online-casino. På netspil.dk kan du finde frem til flere forskellige spillesider, hvor du kan prøve lykken og se, om du ikke kan vinde pengene til dine nye vinterdæk eller reparationen af det stenslag, du fik i eftermiddags.