Home Dæk og fælge Få en succesfuld karriere som kørende sælger

Få en succesfuld karriere som kørende sælger

0

Er du ved at gøre karriere som kørende sælger, så kan det aldrig skade at få et par gode tips og tricks med på vejen, så du kan optimere din tid bag rettet. Er man kørende sælger, så siger det naturligvis sig selv, at det kræver en del timer bag rettet i sin bil. Derfor slår vi herfra WheelFindr.dk et slag for, at man finder ud af, hvordan denne tid optimeres på bedst mulig vis, da det kan være med til at skabe succes i karrieren.

Find gode podcasts

En af de ting, mange kørende sælgere helliger sig til, når der skal bruges timer i bilen, er spændende og lærerige podcasts. Mange, der ikke har prøvet podcasts før, tror fejlagtigt, at det blot er ”oplæsning af historier”. Det behøver dog ikke være lydbøger. I dag findes der et hav af podcasts, som kan give dig læring og nye perspektiver på lige præcis det arbejde, som du udfører.

Der findes flere hundrede podcasts, som giver ny læring og viden indenfor kunsten at sælge. Hvis du til dagligt lever af eksempelvis at køre rundt og sælge elektroniske systemer til virksomheder, så er der højst sandsynligt et podcast, hvor nogle af de dygtigste i industrien deler deres tips og trick til, hvordan du får skabt mest muligt salg.

Det er en god idé at finde disse podcasts inden din køretur, så det hele er klar til så snart, du sætter dig i bilen.

Få ro i maven med en a-kasse

Det kan være svært altid at leve op til de høje forventninger, man som sælger får lagt over sig. Salgstallene skal altid være i orden, ellers kan man se frem til en fyreseddel. Den vished om, at det er en mulighed, kan skabe turbulente nætter og manglende ro i maven. Derfor er det en rigtig god idé at overveje, om ikke en a-kasse ville være en god investering. Med en arbejdsløshedskasse er du nemlig sikret dagpenge, hvis du pludselig skulle stå uden job. Selvom dagpengesatsen højst sandsynligt ikke dækker den løn, du i din daværende stilling tjente, så vil den være med til at kunne dække nogle af de vigtigste faste udgifter. Står man pludselig uden løn, kan det være svært at overskue udgifter såsom husleje og forsikringer.

Læs mere her om a-kasser og bliv klogere på, om hvorvidt en arbejdsløshedskasse vil kunne hjælpe dig mod en roligere hverdag på jobbet.