Et af de helt store områder, hvor der kan være penge at spare, er ved prisen på et dækskifte. Som du måske har læst i medierne, kan der være enorm forskel på prisen på dækskifte – og dermed er der altså basis for, at du kan spare nogle penge. Vi har sat os for at finde den absolut bedste pris på dækskifte til dig, så du har mulighed for at bruge disse penge på noget lidt sjovere end et skift af dæk.

Bør jeg selv skifte dæk, eller skal jeg lade de professionelle om det?

Ovenstående er et af de absolut mest stillede spørgsmål, vi normalt vis får het på kontoret. Det er noget, som vi bl.a. diskuterer her, men i bund og grund handler det om hvorvidt du selv kan finde ud af det eller ej, og hvor stramt dit budget er. Det kan nemt koste 300-500 DKK pr. gang at få skiftet dæk (ofte 2 gange om året), og ønsker du i stedet at bruge de ca. 1.000 DKK på noget andet, så er det en rigtig god idé at lære at skifte dæk selv. Vi har herunder integreret en video, der måske kan hjælpe dig lidt på vej:

Ovenstående video fra Biltema viser ganske glimrende hvilke ting, du skal kunne gå igennem selv (eller med et familiemedlem/en kammerat). Ser det helt sort ud, når du kigger på ovenstående video, kan der godt være god idé i at få et godt tilbud via os på dækskifte. Det er vigtigt, at det bliver gjort helt korrekt i forbindelse med din og andre trafikanters sikkerhed.

Hvad koster dækskifte?

Det er naturligvis et uhyre bredt spørgsmål, da det afhænger rigtigt meget af, hvilken type bil du har, hvilke dæk der skal på/af og hvor du får lavet dig hjulskift henne. En god tommelfingerregel er dog, at du skal forvente at komme af med 300-600 DKK pr. gang – og dette afhænger igen af biltype og om hvorvidt du også får dækkene opbevaret hos mekanikeren, eller du selv bringer dækkene frem og tilbage.

Ønsker du at få et godt tilbud på dækskifte, så lad os hjælpe dig med det.