Home Andet om biler Fordelene ved en brugt bil i premiumklassen

Fordelene ved en brugt bil i premiumklassen

0

Biler er en af de ting, der har den højeste værdiforringelse. Faktisk siger man, at i det sekund bilen kører fra forhandlerens parkeringsplads, der mister den ca. 10 procent i værdi. Jo flere kilometer bilen herefter kører, jo mere værdi mister bilen ligeså langsomt. Når bilen runder to-tre år, er værdien faldet til omkring 40-50 procent af nyprisen.

De danske afgiftsregler gør det nemlig mest fordelagtigt at vente med at købe en bil i premium klassen, og gerne til bilen er fyldt tre år. Ved at vente med at købe en bil til den har rundet de 36 måneder, har du mulighed for at få en større bil med højere komfort, end hvad du vil kunne købe en ny bil for.

Når du køber en brugt bil, koster ekstraudstyret sjældent mere. Priser stiger altså ikke så bemærkelsesværdigt, selvom der medfølger udstyr som eksempelvis anhængertræk, indbygget GPS, lædersæder eller lignende. En brugt bil prissættes nemlig ofte kun efter model, motor, kilometertal og alder.

En brugt bil kan sagtens være det rigtige valg

Har du ikke økonomien til at købe din drømmebil fra ny? Så er en nyere brugt bil en god måde at komme tættere på drømmebilen- også uden at gå på kompromis. En brugt bil behøver nemlig ikke ligne en brugt bil. Der er mange måder at få en brugt bil til at fremstå som ny på- og ved mange forhandlere er alt dét gjort inden du køber bilen, så du ikke behøver tænke på noget selv.

Hos CHT Biler i Vejle, sælger de nyere brugte biler i premiumklassen, og dét er noget kunderne gerne kører langt for at købe.

”Kunderne vil gerne køre i en bil, der fremstår som helt ny – men hvor de får goderne af at den har lidt år på bagen, og det er hvad vi tilbyder hos CHT Biler i Vejle. Et af vores mottos for bilerne vi forhandler er nemlig: Så tæt på en ny bil som du kan komme, bortset fra på prisen, og det er netop hvad vores kunder ønsker. Hver eneste bil hos os gennemgår en mekanisk og kosmetisk klargøring inden salg, så den fremstår helt som ny- både på udseende og køreegenskaberne. ”

Du kan se et stort udvalg af biler i premiumklassen hos CHT-biler.dk.