Bilferie

Det er blevet tid til at planlægge sommerferien, og flere vælger at skrive bilferie i deres kalender i år. Så længe du ejer en bil eller leaser en, så har du mange gode muligheder, for at komme på ferie. Du kan ovenikøbet vælge en flexleasing af luksusbiler, så bilturen bliver ekstra behagelig. Når du tager på bilferie, har du desuden friheden selv at vælge din rute og tage det hele i dit tempo. Derudover er det billigere og bedre for miljøet.

Ønsker du at vide mere om, hvorfor du bør tage på bilferie i år, så læs med her.

Du har frihed til at vælge og ændre din rute

Hvis du tager offentlig transport, kan det hurtigt blive utrolig besværligt at komme frem til din endelige destination Hvis du derimod vælger at tage bilen, kan du tage lige derhen du vil og skifte mening hen ad vejen. Med en bil har du så meget fleksibilitet, som dit budget og din tidsplan tillader.

Hvis du leaser bilen, som du tager på bilferie i, er det dog vigtigt at du husker at læse alle aftaler godt igennem. Hos fleasing.dk kan du føle dig tryg med en garantiaftale, som er din ekstra sikkerhed. Det er nemlig stadig vigtigt med tryghed, selvom du rejser fleksibelt. Læs mere om Fleasings garantiforsikring på deres hjemmeside.

Du er ikke forpligtet til at overholde en andens tidsplan

Når du rejser i en lille gruppe med bil, er det nemt at nå til enighed og planlægge, hvornår de forskellige stops skal være, og hvornår der er brug for en længere hvilepause.

Hvis du derimod rejser med en turistbus, har du ikke samme friheder, og er nødt til at efterleve den tidsplan, som der er sat. Hvis du godt kan lide selv at bestemme over din ferie, er det altså det helt rigtige for dig at tage på bilferie. Her er du nemlig fuldstændig uafhængig, og du skal ikke bekymre dig om noget.

Du bruger færre penge

Flyrejser er altså rimelig dyre og derfor er det dejligt at kunne spare nogle penge, ved i stedet at tage bilen. Det er desuden billigere at køre i sin egen bil, end at betale for de dyre turistbusser i udlandet.

Ved at tage bilen har du desuden større mulighed for at komme rundt på opdagelse og finder dermed nemmere de billige lokale restauranter. Når du tager på bilferie i en lidt større bil, er der ovenikøbet mulighed for at tage nogle overnatninger i bilen, hvis der er behov for det. På den måde kan du også spare nogle penge.

Det er altså helt ideelt at tage på bilferie, hvis du ønsker at få en helt fantastisk ferie med masser af frihed, som samtidig er mere spændende og billig. Det kræver ikke andet end at få pakket nogle tasker og få startet motoren.