Home Sommerdæk Sådan forlænger du dine bildæks levetid

Sådan forlænger du dine bildæks levetid

0
Sådan forlænger du dine bildæks levetid

Hvis du gerne vil forlænge dine bildæks levetid, er det ikke ret svært at finde løsningen. Du bør tage dine bildæk til et dækhotel og aflevere dem der. Ved at aflevere dine bildæk på et dækhotel slipper du for al besværet ved at opbevare dem derhjemme. Det er på samme tid et fint sted at opbevare sine vinterdæk hen over sommeren og efteråret, når sommeren er over os, og man kører med sommerdæk.

Derfor skal du vælge et dækhotel

Hvis du vælger at opbevare dine bildæk på et dækhotel, sikrer du, at de holder længere. Det skyldes, at de vil blive opbevaret ved rette temperatur og forhold. Der vil ikke være nogen fare for, at de bliver udsat for solens stråler. Solstrålerne er nemlig skadelige for bildækkene. Bildækkene kan heller ikke tåle de store temperatursvingninger, som ofte hersker i hjemmet inkl. garagen.

Når du afleverer bildækkene hos et dækhotel, vil dækkene blive opbevaret mørkt, tørt og køligt. Der er mange, der begår den fejl, at de lægger deres bildæk på loftet, men det er ikke en smart idé, idet varmen kan påvirke og ødelægge gummiet i dækkene.

Dækhotellerne sørger for, at bildækkene ikke opbevares steder, hvor de kommer tæt på kemikalier eller olie. Det skyldes, at væsker i høj grad er med til at nedbryde dækkene.

Når det er vintertid, må sommerdæk ikke udsættes for regn, sne, snefnug eller dug. Derfor skal de ikke opbevares i en almindelig garage – en fejl mange begår. Vælger man imidlertid et dækhotel, sker den slags ikke.

Du ringer, når dækkene skal monteres

Når du har dine bildæk på et dækhotel, ringer du bare ned, når du vil have dem monteret. Du vil altid kunne besøge dækhotellet uanset årstid og ugedag. Åbningstiderne kan dog variere fra dækhotel til dækhotel.

Prisen taget i betragtning er dækhoteller mere end pengene værd

Når man tænker på, at et dækhotel koster omkring 550 kroner pr. halvår, er det mere end bare pengene værd. Det står i slående kontrast til, hvad mange mennesker vælger at gøre. De har det nemlig med at købe nye dæk hvert halvår, hvilket er en dyr fornøjelse. Med dækhotellets opbevaring af hjulene er du sikret, at du kan genbruge dem igen og igen. Det er en investering i sig selv, som er det værd set fra et økonomisk perspektiv. For klimaet er det også godt, at man genbruger sine bildæk så meget som muligt.

Dækhoteller er også pengene værd, fordi du kommer til at få mere plads derhjemme. Det kan faktisk skabe husfred i nogle hjem.