Home Andet om biler Markedsfør dig på farten med en komplet indpakning

Markedsfør dig på farten med en komplet indpakning

0

Har du egen virksomhed, eller er du marketingansvarlig i en virksomhed, hvor de ansatte har firmabiler? Så bør du overveje muligheden for indpakning af biler. I modsætning til en enkelt bildekoration med et lille logo, så er bilindpakning en måde at skabe ekstra opmærksom omkring virksomheden.

Du kender det sandsynligvis godt. Man kigger lige en ekstra gang, når en taxa er fuldstændig pakket ind i et giraf-mønster for at reklamere for Albani, eller når en varevogn kommer kørende med en hel flok eksotiske dyr på for at reklamere for en zoologisk have. Ligegyldigt hvilken type virksomhed man driver, kan man som regel altid skabe ekstra omtale og opmærksomhed ved at pakke sine biler ind med reklamer, budskaber eller måske bare firmaets farve.

For ovenstående er nemlig også en grund til, at flere og flere virksomheder vælger bilindpakning. De har ikke nødvendigvis en kampagne, som de vil reklamere for, men ønsker blot at have en flåde af biler med den samme farve. Det er ofte relevant for håndværkere, som har varevogne fra adskillige forskellige bilmærker og derfor ikke kan få den samme farve på alle bilerne.

Fordele ved bilindpakning

I stedet for at få bilerne lakeret, hvilket kan være en dyr omgang, så vælger mange virksomheder at få pakket alle deres biler ind i den samme farve. Udover at det er billigere, så har bilindpakning også nogle andre fordele.

Eksempelvis kan indpakningen pilles af igen, hvilket betyder, at man kan købe bilen i en neutral farve som hvid, sort eller grå for herefter at pakke den ind i eksempelvis grøn eller orange. Når det er tid til, at bilen skal sælges igen, kan man fjerne indpakningen og dermed nemmere sælge sin hvide bil igen.

Derudover beskytter bilindpakning også mod diverse småskader som ridser og stenslag. Samtidig mindsker det også strålingen fra solen, som bilens lak bliver udsat for, hvilket sørger for, at bilen står skarpt, når indpakningen fjernes.

Sådan får du pakket din bil ind

Det er sjældent, at man selv kan pakke biler ind, da det både kræver adgang til print i storformat og en del erfaring i montering.

Heldigvis er der mange erfarne skiltemontører rundt omkring i Danmark, som hver dag arbejder med både print og montering af bilindpakning. Det betyder, at de ofte kan hjælpe dig hele vejen fra idé og design til print og montering.