Michelin Pilot Sport 3 dæk

 

 

Pilot Sport 3 er blandt Michelins mest populære dæk. Pilot Sport 3 er et sommerdæk udviklet til biler med sportslige præstationer, som tilføjer bedre vejgreb i sving i både tørt og vådt vejr, forøget køreglæde, lav dækstøj, imponerende energieffektivitet takket være deres innovative gummiblanding ”Green Power Compound” og alt sammen med en lang levetid på dækket.

 

Michelin har taget sine mange års racererfaringer, og brugt dem til at udvikle et sublim dæk, med sportslige præstationer og fokus på bæredygtighed.

 

Dækket er udviklet med et såkaldt Anti Surf System, som mindsker risikoen for aquaplaning på dybe vandpytter på vejen. I lande med mange regnvejrsdage, er Pilot Sport 3 derfor et rigtig godt valg, og opfylder alle vigtige kriterier inden for premiumdæk.

Kort fortalt, så er Michelin Pilot Sport 3 blandt markedets bedste dæk.

 

Her på siden, kan du let og overskueligt danne dig et overblik over, hvor du kan finde dækket til den billigste pris. Vi har samlet landets forhandlere af Michelin dæk for dig, og du kan derfor danne dig et overblik over, hvor du kan købe dækket til den bedste og billigeste pris.


Se hele oversigten over mulige dækstørrelser indenfor dækmærket Michelin med model Pilot Sport 3. Du kan i alt finde frem til 149 Michelin Pilot Sport 3 dæk. med wheelfindr.dk.


Michelin Pilot Sport 3 dækstørrelser

Michelin Pilot Sport 3 dæk kan findes i bredde fra: 195 til 285, højde fra: 35 til 55 og tommer fra: 15" til 20".


Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk