BBS fælge

Passion for motorsport og øje for præcision er grundpillerne hos BBS.

Virksomheden blev grundlagt i 1970 af Heinrich Baumgartner og Klaus Brand i den sydtyske by Schiltach.

BBS blev hurtigt et veletableret navn inden for motorsport og et populært brand hos bilejere verden over med passion for kvalitet og design i fælge.

BBS står for høj kvalitet, design og mere end 35 års erfaring med motorsport.

Virksomheden bestræber sig på, ikke blot at imødekomme, men overgå de kvalitetsmæssige forventninger deres kunder har.

I dag sidder mere end 240 ansatte på hovedkontoret i Schiltach, hvor der konstant udvikles nye teknologier inden for alufælge.

Produktion, international salg, kundeservice og markedsføring sker alt sammen fra hovedkontoret i Silchtach.

Foruden hovedkontoret, er BBS også bosat i byen Herbolzheim, hvor virksomheden beskæftiger omkring 100 ansatte. Herfra bliver der både produceret og distribueret fælge. Det er også her, fælgene gennemgår diverse behandlinger og modtager den sidste finish.

Ydermere beskæftiger virksomheden 14 ansatte i Georgia, USA, hvor de tager sig af al salg og markedsføring i USA og Canada. Det er også herfra, at deres involvering i motorsport styres.  

På Wheelfindr.dk hjælper vi dig med at finde den bedste pris på dine næste BBS fælge, da vi sammenligner priser fra forskellige forhandlere for dig.


Se hele oversigten over mulige fælgmodeller indenfor fælgmærket BBS. I listen over fælgmodellerne fra BBS kan du finde frem til netop den fælg model du vil have. Wheelfindr.dk finder derefter den billigste pris på denne model til dig.


BBS modeller

Se listen over alle BBS fælgmodeller du kan finde på Wheelfindr.På Wheelfindr kan du finde 705 modeller af BBS fælge. Søg direkte videre med BBS som fast mærke. Find prissammenligning for BBS fælge.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk