Anzio fælge

Anzio er en del af fælg-giganten Uniwheels. Uniwheels er blandt de førende på verdensmarkedet for alufælge til personbiler og SUV’er. Anzio henvender sig til det yngre og mere prisbevidste publikum, som ikke vil gå ned på moderne design og kvalitet inden for fælge.

Med brandet Anzio garanterer Uniwheels maksimal kvalitet til billige penge.

Alle fælgene bliver behandlet med en UV-resistent overfladebehandling og tilbydes i et Sterling-Silver-, Polar-Silver-,  eller mat-grafit-finish.

Anzio tilbyder fem års garanti på alle deres fælge.

Hos Wheelfindr gør vi alt for, at du kan foretage dig det bedste køb på nettet, da vi finder og sammenligner produkter fra fælgeforhandlerne i Danmark.


Se hele oversigten over mulige fælgmodeller indenfor fælgmærket Anzio. I listen over fælgmodellerne fra Anzio kan du finde frem til netop den fælg model du vil have. Wheelfindr.dk finder derefter den billigste pris på denne model til dig.


Anzio modeller

Se listen over alle Anzio fælgmodeller du kan finde på Wheelfindr.På Wheelfindr kan du finde 263 modeller af Anzio fælge. Søg direkte videre med Anzio som fast mærke. Find prissammenligning for Anzio fælge.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk