Alutec fælge

Alutec er en del af  Uniwheels. Uniwheels er blandt de førende inden for salg af alufælge til personbiler og SUV’er. Alutec blev grundlagt i 1996, og siden har den trendy og innovative virksomhed udviklet sig med fart.

I dag anses Alutec som en af de mest succesfulde brands inden for alufælge i hele verden. Alutec er en ung og moderne virksomhed, som har en passion for spændende biler, styling og elegance. I dag samarbejder de med IDS (International Drift Series), GRW (German RaceWars) og andre tuningsvirksomheder, som er med til at give Alutec de kompetencer, de har i dag inden for alufælge.

Virksomheden bestræber sig efter at være helt up-to-date, hvad angår design, teknologi, kvalitet og sikkerhed.

Alle Alutec fælge bliver behandlet med en UV-resistent overfladebehandling og tilbydes i et Sterling-Silver-, Polar-Silver-, Racing-Black-, mat-grafit- eller grafit-finish.

Virksomheden tilbyder 5 års garanti på alle deres fælge.

Køb dine næste sæt fælge på Wheelfindr.dk – vi hjælper dig med at finde den absolut bedste pris på markedet.


Se hele oversigten over mulige fælgmodeller indenfor fælgmærket Alutec. I listen over fælgmodellerne fra Alutec kan du finde frem til netop den fælg model du vil have. Wheelfindr.dk finder derefter den billigste pris på denne model til dig.


Alutec modeller

Se listen over alle Alutec fælgmodeller du kan finde på Wheelfindr.På Wheelfindr kan du finde 648 modeller af Alutec fælge. Søg direkte videre med Alutec som fast mærke. Find prissammenligning for Alutec fælge.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk