Uniroyal dæk

 

Uniroyal - For Everything You Value

 

Uniroyal er en amerikansk dækproducent der blev grundlagt tilbage i 1892 i den amerikanske stat Connecticut under navnet U.S. Rubber Company, og først i 1961 skifter virksomheden navn til Uniroyal Inc.. I 1986 fusionerer virksomheden med B.F. Goodrich Company, og få år efter, i 1990, opkøber den franske dækproducent Michelin Uniroyal til en estimeret pris på 1,5 mia. dollars. I dag er der ca. 1.000 Michelin ansatte som beskæftiger sig med Uniroyal brandet. 

 

På Wheelfindr.dk kan du let og overskueligt danne dig et overblik over, hos hvilke forhandlere du kan gøre det bedste køb af dæk og fælge. Vi finder og prissammenligner nemlig landet forhandlere, og gør det dermed lettere for dig, at finde lige præcis de dæk som passer til dig til den rigtige pris, hvorend det er nye Uniroyal sommerdæk, Uniroyal vinterdæk og Uniroyal helårsdæk.


Se hele oversigten over mulige dækstørrelser indenfor dækmærket Uniroyal. I listen over dæk fra Uniroyal kan du i alt finde frem til 2163 dæk.


Uniroyal modeller

Se listen over alle modeller Uniroyal dæk du kan finde på Wheelfindr.Uniroyal priser

Du kan finde Uniroyal dæk i priserklassen 268 kr. til 4.020 kr.


Uniroyal dækstørrelser

Uniroyal dæk kan findes i bredde fra: 135 til 385, højde fra: 30 til 80 og tommer fra: 13" til 23".På Wheelfindr kan du finde 8 forhandlere af Uniroyal dæk. Søg direkte videre med Uniroyal som fast mærke. Find prissammenligning for Uniroyal dæk.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk