Michelin CROSSCLIMATE dæk

 

Michelin har fuldstændig revolutioneret dækbranchen med deres Crossclimate dæk. Dækket er designet til fungere som sommerdæk om sommeren, og som vinterdæk om vinteren. Der er altså ikke tale om et såkaldt helårsdæk, som vi har kendt til i mange år, hvis præstationer er tvivlsomme året rundt. Med dette nye Michelin Crossclimate dæk, er der simpelthen tale om et dæk, som udviser toppræstationer om sommeren på tørre og våde veje, såvel som om vinteren på is- og snedækkede veje med temperature langt under frysepunktet. Det tyske institut TÜV har blandt de første haft testet dækket, og her ser resultaterne yderst lovende ud. TÜVs testresultater viser, at dækket bremser lige så godt på våde veje som et sommerdæk, på snedækkede veje så godt som et vinterdæk, og på tørre veje lige så godt som de bedste sommerdæk.

Crossclimate dækket opnår et ”A” rating i kategorien vådgreb på EU-mærkningen og et ”B-C” rating (alt efter dækstørrelsen) i kategorien brændstofeffektivitet.

 

Michelin Crossclimate dækket kom til Danmark i Maj måned 2016, og lanceres i første omgang i 23 forskellige størrelser i 15” til 17” kategorien. Dækket er derfor i første omgang beregnet til personbiler og mindre SUV’er.  Michelin Crossclimate dækket koster i gennemsnit ca. 50kr mere pr. dæk end et alm. sommerdæk fra Michelin, men den samlede årlige udgift må anses at være lavere, da der ikke længere er udgifter i forbindelse med af/påmonteringer mellem sommer- og vinterdæk.

 

Vi har her på siden samlet landets forhandlere af Michelin Crossclimate dækket, og du kan derfor let og overskueligt danne dig et overblik over, hvor du kan købe dækket til den billigste pris.


Se hele oversigten over mulige dækstørrelser indenfor dækmærket Michelin med model CROSSCLIMATE. Du kan i alt finde frem til 153 Michelin CROSSCLIMATE dæk. med wheelfindr.dk.


Michelin CROSSCLIMATE dækstørrelser

Michelin CROSSCLIMATE dæk kan findes i bredde fra: 165 til 245, højde fra: 40 til 70 og tommer fra: 14" til 19".


Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk