Kleber dæk

 

Kleber 

 

I 1910 etablerer den amerikanske dækproducent BF Goodrich en fransk afdeling i byen Colombes. I 1911 er det første fransk-produceret BF Goodrich dæk klar til at ruller ud af fabrikken og ud til forbrugeren.

Efter anden verdenskrig flytter den franske BF Goodrich producent fabrikken til byen Kléber, og i den sammenhæng vælger virksomheden at ændre deres franske BF Goodrich brand til Kleber (efter byen) og etablerer virksomheden Kleber-Colombes (Pneumatiques, Caoutchouc Manufacture et Plastique Kleber-Colombes).

I 1981 bliver dækgiganten Michelin hovedaktionær i Kleber. Michelin som i dag er blandt verdens 3 største dækproducenter, og som bl.a. også ejer BF Goodrich og Uniroyal.

 

Wheelfindr er en prissammenligningsside som indhenter og sammenligner dæk og fælge fra landets forhandlere. Det er derfor nu let og overskueligt for dig at finde det bedste produkt til den bedste pris. Find dine næste Kleber sommerdæk, Kleber vinterdæk og Kleber helårsdæk.


Se hele oversigten over mulige dækstørrelser indenfor dækmærket Kleber. I listen over dæk fra Kleber kan du i alt finde frem til 2155 dæk.


Kleber modeller

Se listen over alle modeller Kleber dæk du kan finde på Wheelfindr.Kleber priser

Du kan finde Kleber dæk i priserklassen 266 kr. til 34.573 kr.


Kleber dækstørrelser

Kleber dæk kan findes i bredde fra: 135 til 710, højde fra: 35 til 95 og tommer fra: 13" til 46".På Wheelfindr kan du finde 8 forhandlere af Kleber dæk. Søg direkte videre med Kleber som fast mærke. Find prissammenligning for Kleber dæk.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk