BF Goodrich dæk

 

BF Goodrich Company - Take Control 

 

BF Goodrich er den første amerikanske dækproducent, grundlagt tilbage i 1870 af Benjamin Franklin Goodrich, og startede med at producere dæk til Winton Cars. Virksomheden har siden grundlæggelsen bidraget med innovationer som; det første slangeløse dæk i 1947, det første amerikanske radialdæk i 1965, og det første dæk, der er i stand til at køre, når det er fladt i 1967.  

 

BF Goodrich har en lang historie inden for motorsport, og var blandt andet den første dækfabrikant til at vinde Indy 500 to gange i træk, i 1914 og 1915. BF Goodrich har gennem de senere år også været engageret i Rally, og har siden 2002 vundet Dakar Rallyet 8 gange.

 

BF Goodrich og Firestone blev i starten af 1900-tallet dækleverandør til Ford Motor Company, og begge producenter har leveret dæk til den verdenskendte Ford Model T, som i dag er blandt de mest sælgende bilmodeller til dato. BF Goodrich er sammen med Goodyear, Firestone og Uniroyal med til at skabe den amerikanske dækindustri som vi kender den i dag.

 

Gør det bedste køb af BF Goodrich dæk på wheelfindr. Vi finder og sammenligner priser fra landets forhandlere, så du kan være sikker på at gøre det bedste køb. Vi sammenligner blandt andet BF Goodrich sommerdæk, BF Goodrich vinterdæk og BF Goodrich helårsdæk, så det er blevet let at finde de bedste priser. Blandt deres mest populære modeller er der: BF Goodrich g-Grip, BF Goodrich g-Grip All Season 2 og BF Goodrich Winter G, alle sammen modeller du let kan prissammenligne hos os.


Se hele oversigten over mulige dækstørrelser indenfor dækmærket BF Goodrich. I listen over dæk fra BF Goodrich kan du i alt finde frem til 2011 dæk.


BF Goodrich modeller

Se listen over alle modeller BF Goodrich dæk du kan finde på Wheelfindr.BF Goodrich priser

Du kan finde BF Goodrich dæk i priserklassen 320 kr. til 3.184 kr.


BF Goodrich dækstørrelser

BF Goodrich dæk kan findes i bredde fra: 135 til 315, højde fra: 35 til 85 og tommer fra: 13" til 19".På Wheelfindr kan du finde 6 forhandlere af BF Goodrich dæk. Søg direkte videre med BF Goodrich som fast mærke. Find prissammenligning for BF Goodrich dæk.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk