Siden er under ombygning

100.000+ nye dæk og fælge!

Rengøring af fælge

 

Sjask, sjap og skidt. Nu er vi på vej ind i vintertiden, og det medfører sne, salt, blade og skidt i en stor pærevælling, som sætter sig på fælgene og ødelægger den fede glans, som kendetegner en rigtig alufælge. Denne artikel vil handle om, hvordan du bedst rengør dine fælge. Så er du i tvivl, kan du trygt læse videre!

Det behøver ikke at være så vanskeligt...

Uanset om man har brugte alufælge eller spritnye, så er man interesseret i at holde dem blanke og fede og for at opnå dette, findes der en meget nem løsning. Det første skridt er at finde en gammel sprayflaske, f.eks.: Vanish, glasrengøring eller noget i den dur. Fyld den med 1/3 vaskepulver, som du kender det fra vaskemaskinen og fyld resten af flasken op med meget varmt vand. Ryst blandingen, indtil den er godt opløst. Det næste skridt er så bare at sprøjte det godt ud over fælgen - bare brug meget og lad det så sidde på fælgen i et par minutter, hvor blandingen rigtig kan få fat. Tag en frysepose på hånden eller en latex handske og tag en strømpe over din hånd bagefter. Det er meget vigtigt, at strømpen er tyk og hårdfør, og hvis alt går, som det skal - vil den være så blank, så du kan spejle dig i den.

Er det asfaltrester du har på fælgen, kan du med fordel bruge rensebenzin og husk at lade det sidde på fælgen i et stykke tid, så det kan få lov til at virke.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk