Siden er under ombygning

100.000+ nye dæk og fælge!

Handelsbetingelser

 

Wheelfindr er en service leveret af Brugtalu ApS. Vi hjælper kunden til at danne sig et prisoverblik hos udvalgte dæk og fælge forhandlere i Danmark.

 

Wheelfindr er et hjælpeværktøj, som hjælper forbrugeren med at finde fælge og dæk, der tages dog forbehold for fejl, og det er op til kunden at rådføre sig med dæk og fælge forhandlerne, som sælger produktet. . Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til forhandleren, hvis du er i tvivl om pasningen af produktet.   Wheelfindr.dk formilder alene kontakt mellem forbrugere og forhandlere og er således ikke en selvstændig dæk eller fælge forhandler.

 

Wheelfindr.dk formidler blot et produkt, købet vil derfor foregå på forhandlerens egen hjemmeside, og du skal derfor være opmærksomme på den enkelte forhandlers handelsbetingelser.

 

Hvis din bil er sænket eller yderligere modificeret, såsom bredere skørter, anbefaler vi, at du tager en snak med dæk og fælge forhandleren og bliver rådgivet omkring produktet.

 

Wheelfindr (Brugtalu ApS) står ikke for nogen garanti af produktet eller pris.

 

Vi er selvfølgelig interesseret i at give vores kunder den bedste oplevelse, og du er altid velkommen til at ringe til Wheelfindrs kundeservice på tlf.: 7199 9075, hvor vi i bedste mulige omfang vil besvare dine spørgsmål.

 

Wheelfindr foretager alene registrering af dine indtastninger med det formål at  levere en prisoversigt til dig. De oplysninger, som du afgiver, bliver registreret hos BrugtAlu ApS, som ejer Wheelfindr, men videregives ikke til en tredjepart udover til de dæk og fælge forhandlere eller eventuelle andre partnere som vil være oplyst, som vi samarbejder med.

 

Vi skal gøre opmærksom på, at Wheelfindr.dk samarbejder med dæk og fælge forhandlerne og får vederlag/provision for dette samarbejde.

Wheelfindr.dk er e-mærket godkendt.

 

 

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk