Vossen fælge

Med mere end 25 års erfaring bestræber Vossen sig på at yde den bedste kvalitet, service og design. Virksomhedens erfaring og viden plus en stor passion for alufælge er med til at drive deres designere og ingeniører til at levere det bedst mulige produkt i fælge branchen.

Vossen ligger prismæssigt i den dyre ende, og de producerer kun fælge i størrelsen 19” til 22”. Alle fælge kan leveres med TPMS systemer.

I dag leverer firmaet fælge til mere end 30 lande.

Vossen er dedikeret til innovativt design og kvalitet. Alle fælge er af højest standard, hvad angår kvalitet, og alle produkter gennemgår diverse tests på alle niveauer. Sidst men ikke mindst tilbyder virksomheden  5 års garanti på deres fælge. Med Vossen fælge skiller du dig ud fra mængden, og samtidig opnår du høj ydeevne, komfort og design.

På Wheelfindr finder og sammenligner vi priserne for dig, så du kan købe dine næste sæt Vossen fælge til den bedste pris.


Se hele oversigten over mulige fælgmodeller indenfor fælgmærket Vossen. I listen over fælgmodellerne fra Vossen kan du finde frem til netop den fælg model du vil have. Wheelfindr.dk finder derefter den billigste pris på denne model til dig.


Vossen modeller

Se listen over alle Vossen fælgmodeller du kan finde på Wheelfindr.På Wheelfindr kan du finde 356 modeller af Vossen fælge. Søg direkte videre med Vossen som fast mærke. Find prissammenligning for Vossen fælge.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk