Rial fælge

Rial Leichtmetallfelgen GmbH blev grundlagt for mere end 30 år siden og er i dag en af frontløberne i alufælge industrien. Rial er i dag en del af fælg-giganten Uniwheels. Uniwheels er blandt de førende på verdensmarkedet for alufælge til personbiler og SUV’er.

Virksomheden har altid koncentreret sig om eftersalg af fælge til biler, og det har resulteret i, at de i dag er blandt de største i mange europæiske lande.

Takket være en state of the art fabrik er fælgene af højeste kvalitet og overholder alle standarder, der er påkrævet fra bilindustriens side. 

Alle Rial fælge bliver behandlet med en UV-resistent overfladebehandling og tilbydes i et Sterling-Silver-, Royal-Silver-, Polar-Silver-, Racing-Black-, titanium- eller grafit-finish.

Virksomheden tilbyder 5 års garanti på alle deres produkter. 


Se hele oversigten over mulige fælgmodeller indenfor fælgmærket Rial. I listen over fælgmodellerne fra Rial kan du finde frem til netop den fælg model du vil have. Wheelfindr.dk finder derefter den billigste pris på denne model til dig.


Rial modeller

Se listen over alle Rial fælgmodeller du kan finde på Wheelfindr.På Wheelfindr kan du finde 7992 modeller af Rial fælge. Søg direkte videre med Rial som fast mærke. Find prissammenligning for Rial fælge.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk