OZ fælge

De fleste, der har kendskab til biler har øjensynligt også hørt om OZ-Racing.

Virksomheden har gennem de sidste 40 år siden grundlæggelsen tilbage i 1971 opnået et legendarisk navn inden for bilindustrien og ikke mindst motorsport, hvor OZ-Racing leverer fælge til bl.a. Formel 1, Rally, DTM og amerikanske Indy.

Virksomheden bruger den knowhow, de får fra motorsport til at udvikle deres fælge til den almene bilejer.

OZ-Racing er blandt de mere luksuriøse brands inden for alufælge, og deres mål er at signalere god smag, stil, luksus, kunst og kultur.

Virksomhedens mission er at producere enestående fælge til biler og motorcykler, som skaber personlighed gennem italiensk stil, racing traditioner og certificeret kvalitet.

OZ-Racing garanterer at levere den bedste løsning i form af research, teknologi, design, kvalitet og værdier.

Alle fælge bliver testet på alle niveauer og er godkendt af de relevante inspektionsorganer såsom TÜV, der garanterer, at kvaliteten er i orden.

På Wheelfindr.dk hjælper vi dig med at gøre det bedste køb af fælge, da vi finder og sammenligner priserne for dig.


Se hele oversigten over mulige fælgmodeller indenfor fælgmærket OZ. I listen over fælgmodellerne fra OZ kan du finde frem til netop den fælg model du vil have. Wheelfindr.dk finder derefter den billigste pris på denne model til dig.


OZ modeller

Se listen over alle OZ fælgmodeller du kan finde på Wheelfindr.På Wheelfindr kan du finde 90372 modeller af OZ fælge. Søg direkte videre med OZ som fast mærke. Find prissammenligning for OZ fælge.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk