MAK fælge

MAK Wheels, som vi kender det i dag, blev grundlagt i 1990. Men ser vi på den bagvedliggende historien, er MAK Wheels et noget ældre foretagende. MAK Wheels er nemlig en del af et joint-venture mellem to ældre italienske virksomheder.

Begge virksomheder går mange år tilbage og har begge erfaring inden for bilbranchen. Den ene del, Magri Family, som var en af Italiens største distributør af dæk, og den anden del, Cervati, som har været blandt de førende inden for aluminiumsdele til biler siden 1930’erne.

Begge virksomheder så en mulighed i at lave et samarbejde og dannede derfor virksomheden MAK Wheels, som i dag sælger alufælge.

Virksomheden går meget op i fleksibilitet og ved, at de fleste kunder er forskellige, når det kommer til designpræferencer. Derfor kan de sætte en produktion af fælge i gang med minimum 150 sæt og dermed imødekomme kundernes behov for alufælge med et unikt design.

Når MAK Wheels producerer fælge, har de i tankerne, at fælge er blandt de fem vigtigste dele på en bil, når det kommer til sikkerhed, derfor er kvalitet og sikkerhed et punkt, de vægter højt.

Køb dine næste sæt MAK Wheels på Wheelfindr.dk – vi sammenligner forhandlernes priser og samler dem ét sted.


Se hele oversigten over mulige fælgmodeller indenfor fælgmærket MAK. I listen over fælgmodellerne fra MAK kan du finde frem til netop den fælg model du vil have. Wheelfindr.dk finder derefter den billigste pris på denne model til dig.


MAK modeller

Se listen over alle MAK fælgmodeller du kan finde på Wheelfindr.På Wheelfindr kan du finde 36050 modeller af MAK fælge. Søg direkte videre med MAK som fast mærke. Find prissammenligning for MAK fælge.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk