Dotz fælge

Dotz beskriver selv deres målgruppe som værende de entusiastiske bilejer, som ikke blot ser deres bil som blot et simpelt transportmiddel, men folk som ønsker at udtrykke deres livsstil igennem biler og fælge. Dotz ser deres alufælge som redskab til at kommunikere din livsstil ud til omverden, gennem uendelige muligheder af farverkombinationer og diverse centerhulskapsler.

Dotz ser deres designere som frontløbere i forhold til nye designtrends ”They don’t follow trends, they set them”.

Igennem produktionsforløbet gennemgår alle fælge en gennemgående kvalitets- og præstationstest udført af TÜV, som er med til at sikre at alle fælge, der forlader fabrikken er af absolut højeste kvalitet.

I dag er DOTZ en del af ALCAR Group, som er Europas største med salg af stål- og alufælge til biler.

På Wheelfindr hjælper vi dig med at finde markedets bedste priser på bl.a. Dotz fælge.


Se hele oversigten over mulige fælgmodeller indenfor fælgmærket Dotz. I listen over fælgmodellerne fra Dotz kan du finde frem til netop den fælg model du vil have. Wheelfindr.dk finder derefter den billigste pris på denne model til dig.


Dotz modeller

Se listen over alle Dotz fælgmodeller du kan finde på Wheelfindr.På Wheelfindr kan du finde 9659 modeller af Dotz fælge. Søg direkte videre med Dotz som fast mærke. Find prissammenligning for Dotz fælge.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk