Dezent fælge

Dezent har sine rødder i Sauerland området i Tyskland. Området er kendt for deres store metal industri, der producerer fælge og anden tilbehør til størstedelen af bilindustrien i Tyskland.

Det er i dette området den høje standard for kvalitet og ingeniørkunst har givet os begrebet ”Made in Germany”, som mange bruger som et benchmark for produkter i højeste kvalitet.

Man skal ikke mange år tilbage, før man anså alufælge for værende et luksusprodukt, der kun fandtes på mere luksuriøse biler.

Dezent har med deres brede udvalg af fælge til overkommelige priser været med til at gøre det muligt at købe flotte kvalitetsfælge til den almene bilejer.

Med priser hvor de fleste kan være med, er det derfor i dag blevet muligt for mange bilejere verden over at sætte deres personlige præg på bilen vha. et sæt flotte fælge til fornuftige priser.

Dezent tilbyder fælge i mange forskellige varianter til biler i alle størrelse, lige fra små by biler til store SUV’er. Dezent er også nogle af de første, som arbejder med nano teknologi, som gør det lettere at bevare fælgene rene og rengøre dem.

I dag er brandet en del af ALCAR Group, som sælger flest stål- og alufælge til biler i Europa.

Køb dine Dezent fælge på Wheelfindr, og vi sikrer, at du får markedets bedste pris.


Se hele oversigten over mulige fælgmodeller indenfor fælgmærket Dezent. I listen over fælgmodellerne fra Dezent kan du finde frem til netop den fælg model du vil have. Wheelfindr.dk finder derefter den billigste pris på denne model til dig.


Dezent modeller

Se listen over alle Dezent fælgmodeller du kan finde på Wheelfindr.På Wheelfindr kan du finde 25901 modeller af Dezent fælge. Søg direkte videre med Dezent som fast mærke. Find prissammenligning for Dezent fælge.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk