Breyton fælge

Fælge fra Breyton er lavet med en perfekt kombination af sporty design og sublim kørekomfort. Virksomheden producerer alufælge, der er blandt de letteste på markedet. Sikkerhed, design og minimal vægt er tre højprioritets fokusområder i alle Breytons fælge.

BD Breyton Design GmbH blev grundlagt i 1982. I 1986 begyndte virksomheden at designe fælge, og lige siden har virksomheden bestræbt sig på at producere fælge med sublime køreegenskaber som prioritet. 

Med deres brede erfaring inden for bilbranchen lige fra styling til motor-udvikling specialiserer Breyton sig i dag inden for alufælge, hvor de bruger alt deres knowhow til at producere det bedste produkt til deres kunder.

Køb dine næste sæt fælge hos Wheelfindr – Her finder og sammenligner vi priserne for dig.


Se hele oversigten over mulige fælgmodeller indenfor fælgmærket Breyton. I listen over fælgmodellerne fra Breyton kan du finde frem til netop den fælg model du vil have. Wheelfindr.dk finder derefter den billigste pris på denne model til dig.


Breyton modeller

Se listen over alle Breyton fælgmodeller du kan finde på Wheelfindr.På Wheelfindr kan du finde 111 modeller af Breyton fælge. Søg direkte videre med Breyton som fast mærke. Find prissammenligning for Breyton fælge.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk