Borbet fælge

Borbet er en veletableret og anerkendt tysk virksomhed med alverdens priser og anerkendelser i bagagen.

De startede produktionen og udvikling af alufælge i 1962. I dag er de blandt de største producenter af letvægts alufælge og har kontorer og produktionshaller flere steder i verden. I 2012 stod deres nyeste fabrik i Bad Langsalza, Tyskland klar, som i dag er Europas største produktionshal af letvægts alufælge.

Grunden til deres succes findes i kvaliteten, deres innovative teknologi og design af fælgene.

Borbet stræber efter at producere fælge i højeste kvalitet, som opfylder de højeste standarder. Deres mål er at forene design, sikkerhed, funktionalitet og lang levetid.

Borbet producerer fælge med deres eget navn på logoet, men de producerer også fælge for bl.a. Audi, BMW, Fiat, Ford, Mercedes-Benz og Volkswagen, og alle deres produkter er af højeste kvalitet og selvfølgelig godkendt af de relevante organer.

Du kan altid være sikker på at gøre det bedste køb af Borbet fælge hos Wheelfindr.dk, da vi gennemsøger hele markedet for den bedste pris.


Se hele oversigten over mulige fælgmodeller indenfor fælgmærket Borbet. I listen over fælgmodellerne fra Borbet kan du finde frem til netop den fælg model du vil have. Wheelfindr.dk finder derefter den billigste pris på denne model til dig.


Borbet modeller

Se listen over alle Borbet fælgmodeller du kan finde på Wheelfindr.På Wheelfindr kan du finde 34918 modeller af Borbet fælge. Søg direkte videre med Borbet som fast mærke. Find prissammenligning for Borbet fælge.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk