Ats fælge

ATS er en del af Uniwheels koncernen. Uniwheels er blandt de førende på verdensmarkedet for alufælge til personbiler og SUV’er.

Virksomheden har eksisteret i mere end 40 år og er en del af Uniwheels hightech brand.

Uniwheels udviklede sit brand på baggrund og med erfaring fra deres involvering i bl.a. Formel 1, World Touring Car Championship. 

Gennem sine mere end 40 år på markedet er ATS i dag blandt de førende inden for nytænkende design, teknisk overlegenhed og gennemført produktionsmetoder.

Virksomheden kombinerer design med et højt niveau af stabilitet og anses for værende blandt de bedste til at minimere vægten i deres fælge.

Lav vægt i fælge resulterer i bedre brændstoføkonomi.

ATS har udviklet sig til at være blandt de største leverandører af fælge på verdensplan, med nyeste teknikanvendelser i højsæde.

I dag leverer virksomheden fælge til bl.a. Audi, Daimler Chrysler, Porsche, Volvo og Volkswagen.

ATS fælge bliver behandlet med en UV-resistent overfladebehandling og tilbydes i et Sterling-Silver-, Diamond-Silver-, eller Racing-Grey-finish.

De tilbyder fem års garanti på alle deres fælge.

Find de bedste priser på ATS fælge hos Wheelfindr – Vi finder og sammenligner priser på markedet for fælge.


Se hele oversigten over mulige fælgmodeller indenfor fælgmærket Ats. I listen over fælgmodellerne fra Ats kan du finde frem til netop den fælg model du vil have. Wheelfindr.dk finder derefter den billigste pris på denne model til dig.


Ats modeller

Se listen over alle Ats fælgmodeller du kan finde på Wheelfindr.På Wheelfindr kan du finde 404 modeller af Ats fælge. Søg direkte videre med Ats som fast mærke. Find prissammenligning for Ats fælge.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk