Vredestein dæk

 

Apollo Vredestein B.V. - Designed To Protect You

 

Vredestein er en del af Apollo Tyres Ltd som er et Indisk selskab.

Emile Louis Constant Schiff grundlagde i 1908 virksomheden Nederlandse Guttapercha Maatschappij in Delft som er en forløber til hvad der i dag er Apollo Vredestein. Året efter i 1909 flytter virksomheden sine lokaler til den hollandske by Loosduinen, og her får virksomheden navnet NV Rubberfabriek Vredestein. Vredestein stammer fra navnet på den gård Emile Louis købte i 1909 og omdannede til sin fabrik. I 1909 og frem til 1934 producerede virksomheden gummiprodukter til blandt anden tennisbolde, støvler og fodbolde. I 1934 brænder fabrikken ned, og samme år bygges der en ny fabrik som i årene 1934-1946 producerede cykeldæk.

 

I 1946 køber B.F. Goodrich 20% af virksomheden, og fra samme år begynder virksomheden at producere dæk til biler.

I 2009 køber indiske Apollo Tyres Ltd virksomheden som siden har ejet Vredestein.

Vredestein er kendt som et kvalitetsbrand hvis produkter er en smule dyrere end mange konkurrenters.

 

På Wheelfindr.dk finder og sammenligner vi priserne på fælge, sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. Det gør det derfor lettere for dig at finde det bedste og billigste tilbud på dine nye dæk, uanset om det er Vredestein eller et andet brand. Blandt deres mest populære modeller er: Vredestein Sportrac 5, Vredestein Ultrac Vorti og Vredestein Quatrac 5.


Se hele oversigten over mulige dækstørrelser indenfor dækmærket Vredestein. I listen over dæk fra Vredestein kan du i alt finde frem til 3548 dæk.


Vredestein modeller

Se listen over alle modeller Vredestein dæk du kan finde på Wheelfindr.Vredestein priser

Du kan finde Vredestein dæk i priserklassen 240 kr. til 33.794 kr.


Vredestein dækstørrelser

Vredestein dæk kan findes i bredde fra: 10 til 800, højde fra: 25 til 85 og tommer fra: 6" til 431".På Wheelfindr kan du finde 8 forhandlere af Vredestein dæk. Søg direkte videre med Vredestein som fast mærke. Find prissammenligning for Vredestein dæk.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk