Pirelli dæk

 

Pirelli & C. SpA - Power Is Nothing Without Control

 

Pirelli er en italiensk virksomhed som blev stiftet af Giovanni Battista Pirelli tilbage i 1872 og er dermed mere end 140 år gammel. I dag har Pirelli hovedsæde i den italienske by Milano.

Virksomheden har 21 fabrikker i 4 lande og beskæftiger knap 40.000 medarbejdere i 160 lande.

 

I 1974 opfandt virksomheden det brede radialdækket, som folk kender det i dag. Radialdækket var en opfordring fra Lancias rallyteam som skulle bruge det til deres Lancia Stratos.

Virksomheden har gennem tiden produceret dæk til forskellige motorsportsgrene, bl.a. Formel 1 og World Rally Series.

 

Wheelfindr.dk er en prissammenligningsside, som finder og sammenligner priser på alle dæk brands. Vi har samlet landets udbydere af dæk, og du kan derfor let danne dig et overblik over, hvor du billigst kan købe dit næste sæt af Pirelli vinterdæk, Pirelli helårsdæk og Pirelli sommerdæk. Blandt deres mest populære modeller er der: Pirelli P Zero og Pirelli Cinturato P7.


Se hele oversigten over mulige dækstørrelser indenfor dækmærket Pirelli. I listen over dæk fra Pirelli kan du i alt finde frem til 12009 dæk.


Pirelli modeller

Se listen over alle modeller Pirelli dæk du kan finde på Wheelfindr.Pirelli priser

Du kan finde Pirelli dæk i priserklassen 219 kr. til 10.794 kr.


Pirelli dækstørrelser

Pirelli dæk kan findes i bredde fra: 60 til 445, højde fra: 25 til 100 og tommer fra: 10" til 24".På Wheelfindr kan du finde 8 forhandlere af Pirelli dæk. Søg direkte videre med Pirelli som fast mærke. Find prissammenligning for Pirelli dæk.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk