Nokian dæk

 

Nokian Tyres plc - Any Way You Choose, Go All The Way

 

Nokian Tyres er en finsk dækproducent grundlagt i 1932. Virksomheden beskæftiger sig hovedsageligt med vinterdæk, og har store testfaciliteter i Finland.

Nokian fokuserer deres salg mod slutkunden, og leverer derfor ikke dæk til bilproducenter.

 

Virksomheden har rødder helt tilbage til 1865 hvor virksomheden producerede papir. Produktionen af dæk begyndte i 1932 under navnet Finnish Rubber Works Ltd. Gennem en fusion af tre virksomheder i 1967 blev Nokian Corporation dannet, og i 1988 blev virksomheden splittet op, og Nokian Tyres Limited blev dannet som vi kender det i dag.

I 2010 beskæftigede virksomheden ca. 3.500 ansatte og i dag er virksomhedens bestyrelsesformand Petteri Walldén og adm. direktør hedder Ari Lehtoranta.

 

Er du på udkig efter et sæt nye Nokian sommerdæk, Nokian vinterdæk eller Nokian helårsdæk uanset om det er fra Nokian eller et andet brand, er Wheelfindr.dk en søgemaskine som hjælper dig med at gøre det bedste køb. Vi finder og prissammenligner nemlig landets sortimenter fra forhandlerne, og giver dig et overblik over hvor det er billigst. Blandt deres mest populære produkter er: Nokian WR D4, Nokian WR D3 og Nokian Weatherproof som du selvfølgelig alle sammen kan finde hos os. 


Se hele oversigten over mulige dækstørrelser indenfor dækmærket Nokian. I listen over dæk fra Nokian kan du i alt finde frem til 4911 dæk.


Nokian modeller

Se listen over alle modeller Nokian dæk du kan finde på Wheelfindr.Nokian priser

Du kan finde Nokian dæk i priserklassen 271 kr. til 5.230 kr.


Nokian dækstørrelser

Nokian dæk kan findes i bredde fra: 155 til 385, højde fra: 30 til 85 og tommer fra: 13" til 23".På Wheelfindr kan du finde 8 forhandlere af Nokian dæk. Søg direkte videre med Nokian som fast mærke. Find prissammenligning for Nokian dæk.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk