Nexen dæk

 

Nexen Tire - Next Century Tire

 

Nexen tire blev grundlagt i 1942 under navnet Heung-A Tire Company, og er dermed Koreas ældste dækproducent. Virksomhedens nærmeste konkurrenter er Hankook og Kumho. Siden omkring 2007 har det taget fart for virksomheden, hvilket resulterede i, at Nexen åbnede en ny fabrik i Kina, for at kunne følge med den stigende efterspørgsel. I 2007 sidder Nexen på 20% af totalsalget af dæk på deres hjemmemarked. I 2014 beskæftiger virksomheden knap 4.000 ansatte, med Kang Byung-joong som administrerende direktør fra hovedkvarteret i Yangsan, Syd Korea. I dag sælger Nexen deres produkter i 120 lande.

 

Wheelfindr.dk er en prissammenligningside som finder og sammenligner priserne på dæk og fælge fra landets forhandlere. Om du er på udkig efter Nexen sommerdæk, Nexen vinterdæk eller Nexen helårsdæk, er Wheelfindr et godt sted at starte.


Se hele oversigten over mulige dækstørrelser indenfor dækmærket Nexen. I listen over dæk fra Nexen kan du i alt finde frem til 4928 dæk.


Nexen modeller

Se listen over alle modeller Nexen dæk du kan finde på Wheelfindr.Nexen priser

Du kan finde Nexen dæk i priserklassen 237 kr. til 3.023 kr.


Nexen dækstørrelser

Nexen dæk kan findes i bredde fra: 145 til 305, højde fra: 25 til 85 og tommer fra: 12" til 24".På Wheelfindr kan du finde 7 forhandlere af Nexen dæk. Søg direkte videre med Nexen som fast mærke. Find prissammenligning for Nexen dæk.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk