Michelin dæk

 

Compagnie Générale Des Établissements Michelin SCA - A Better Way Forward

 

Michelin Danmark blev officielt til tilbage i 1927 under navnet Michelin Gummi Compagni A/S. I dag er der 26 ansatte hos Michelin Danmark. De ansatte i Danmark beskæftiger sig med salg og marketing inden for fem produktgrupper: person- og varevognsdæk i form af helårsdæk, vinterdæk og sommerdæk, dæk til motorcykler, industridæk, landbrugsdæk og lastvognsdæk. Udover disse fem kategorier sælger viksomheden også dæk til bl.a. de amerikanske Space Shuttles.

 

På verdensplan er Michelin sammen med Bridgestone de største og førende inden for dæk, og har kontorer i 170 lande, med mere end 100.000 ansatte på fuldtid.

Inden for eftermarkedet salg af person- og lastvognsdæk sidder Michelin på mere end 80% af totalmarkedet og producerer årligt mere end 150 mio. sæt dæk.

Virksomheden er yderst engageret i motorsport og er bl.a. officel dækleverandør til Porsche 911 GT3 Cup, Porsche Carrera Cup og Porsche Supercup. Udover det har Michelin flere gange være den officelle leverandør til Formel 1.

 

På Wheelfindr.dk finder og sammenligner vi de skarpeste priser på Michelin dæk. Vi har samlet landets forhandlere ét sted, så du let og overskueligt kan danne dig et overblik over det bedste og billigste køb af både Michelin sommerdæk, Michelin vinterdæk og Michelin helårsdæk. Blandt dækproducentens mest populære produkter har vi Michelin Primacy 3, Michelin Crossclimate og Pilot Sport 3, som du alle selvfølgelig kan prissammenligne hos Wheelfindr.


Se hele oversigten over mulige dækstørrelser indenfor dækmærket Michelin. I listen over dæk fra Michelin kan du i alt finde frem til 11260 dæk.


Michelin modeller

Se listen over alle modeller Michelin dæk du kan finde på Wheelfindr.Michelin priser

Du kan finde Michelin dæk i priserklassen 156 kr. til 96.376 kr.


Michelin dækstørrelser

Michelin dæk kan findes i bredde fra: 8 til 1050, højde fra: 25 til 660 og tommer fra: 8" til 460".På Wheelfindr kan du finde 10 forhandlere af Michelin dæk. Søg direkte videre med Michelin som fast mærke. Find prissammenligning for Michelin dæk.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk