Hankook dæk

 

Hankook Tire - Driving Emotion

 

Hankook blev grundlagt tilbage i 1941 som Koreas første dækvirksomhed.

Hankook er en af verdens største og hurtigst voksende dækfirmaer, der producerer radialdæk  til personbiler, SUV’er, lastbiler og busser.

Virksomheden sælger deres dæk i 185 lande, har mere end 14.000 ansatte og er verdens 7. største producent af dæk.

 

”quality first”, innovativ- og teknisk udvikling vægtes højt hos dækproducenten, og det er blandt grundene til, at de er vokset sig til den store og succesfulde virksomhed som de er i dag.

 

Køb dit næste sæt af Hankook sommerdæk, Hankook helårsdæk og Hankook vinterdæk på Wheelfindr.dk – vi er en prisssammenligningsside som finder og sammenligner landets udbydere af dæk.

Spar en masse penge ved at sammenligne priserne hos forhandlerne og gør det absolut bedste køb med hjælp fra os. Blandt deres mest populære produkter er der Hankook Eco K425.


Se hele oversigten over mulige dækstørrelser indenfor dækmærket Hankook. I listen over dæk fra Hankook kan du i alt finde frem til 8717 dæk.


Hankook modeller

Se listen over alle modeller Hankook dæk du kan finde på Wheelfindr.Hankook priser

Du kan finde Hankook dæk i priserklassen 251 kr. til 6.867 kr.


Hankook dækstørrelser

Hankook dæk kan findes i bredde fra: 8 til 455, højde fra: 25 til 95 og tommer fra: 12" til 24".På Wheelfindr kan du finde 8 forhandlere af Hankook dæk. Søg direkte videre med Hankook som fast mærke. Find prissammenligning for Hankook dæk.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk