Dunlop dæk

 

Dunlop Tyres  - Drive With Confidence

 

Dunlop blev grundlagt af Harvey du Cros og John Boyd Dunlop helt tilbage i 1889 som en fabrikant af gummi. Det var dog først i 1895 at virksomheden skiftede navn til det nuværende Dunlop. De to herre havde opfundet det dækket som vi på mange måder kender det i dag, nemlig et gummidæk indeholdende luft under tryk. Denne opfindelse gav de to herrer stor succes, og virksomheden voksede sig til at blive en af Englands største produktionsvirksomheder.

 

Op igennem 60’erne og 70’erne oplede virksomheden dog modgang, da de havde svært ved at følge udviklingen i markedet. Dette resulterede i, at virksomheden blev solgt til BTR i 1985 og rettighederne til brug af navnet blev solgt videre til andre partere.

 

I Amerika, Australien og Europa er det Goodyear Tire and Rubber Company som ejer rettighederne, hvor det i eksempelvis i Indien er Dunlop India Ltd. der har rettighederne.

 

Er du på udkig efter et nyt sæt dæk hvor enten det er Dunlop sommerdæk, Dunlop vinterdæk eller Dunlop helårsdæk er Wheelfindr.dk stedet for dig. Vi er en prissammenligningside som har samlet sortimenter fra flere af landets billigste udbydere af dæk, så du let kan gøre det bedste og billigste køb. Blandt de mest populære modeller er: Dunlop Sport Maxx RTDunlop Sport BluResponse og deres Dunlop Winter Sport 5 som du selvfølgelig alle sammen kan prissammenligne her.


Se hele oversigten over mulige dækstørrelser indenfor dækmærket Dunlop. I listen over dæk fra Dunlop kan du i alt finde frem til 7629 dæk.


Dunlop modeller

Se listen over alle modeller Dunlop dæk du kan finde på Wheelfindr.Dunlop priser

Du kan finde Dunlop dæk i priserklassen 262 kr. til 9.101 kr.


Dunlop dækstørrelser

Dunlop dæk kan findes i bredde fra: 16 til 455, højde fra: 25 til 100 og tommer fra: 10" til 24".På Wheelfindr kan du finde 7 forhandlere af Dunlop dæk. Søg direkte videre med Dunlop som fast mærke. Find prissammenligning for Dunlop dæk.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk