Bridgestone dæk

 

The Bridgestone Company - Your Journey, Our Passion

 

Bridgestone blev grundlagt i 1931, er Japansk og har hovedsæde i Tokyo. I dag er Bridgestone sammen med Michelin de største på markedet af produktion og salg af dæk.

I dag beskæftiger virksomheden mere end 140.000 medarbejdere i mere end 150 lande.

Bridgestone producerer dæk til personbiler, lastbiler, busser, fly og til industrimaskiner.

 

Vi sammenligner priser på landets forhandlere som udbyder de fleste dæk brands på markedet. Med Wheelfindr.dk har vi dermed skabt gennemsigtigthed på onlinemarkedet, så du let kan gøre det bedste og billigste køb af både Bridgestone vinterdæk, Bridgestone sommerdæk og Bridgestone helårsdæk til din bil. Bridgestone Blizzark LM 001, Bridgestone Turanza T001 og deres Potenza modeller, er virksomhedens mest populære produkter, som du alle kan prissammenligne her på Wheelfindr.


Se hele oversigten over mulige dækstørrelser indenfor dækmærket Bridgestone. I listen over dæk fra Bridgestone kan du i alt finde frem til 12064 dæk.


Bridgestone modeller

Se listen over alle modeller Bridgestone dæk du kan finde på Wheelfindr.Bridgestone priser

Du kan finde Bridgestone dæk i priserklassen 225 kr. til 196.485 kr.


Bridgestone dækstørrelser

Bridgestone dæk kan findes i bredde fra: 8 til 750, højde fra: 25 til 655 og tommer fra: 8" til 45".På Wheelfindr kan du finde 7 forhandlere af Bridgestone dæk. Søg direkte videre med Bridgestone som fast mærke. Find prissammenligning for Bridgestone dæk.

Du har tilføjet dine første dæk!

Mine dæk